Ett måste på mitt julbord,och då helst hemlagade.
Att köpa färdiga är bara OK om personen i fråga har noll koll i köket,noll intresse för matlagning eller jobbar in i det sista och ej har tiden.Men har man tiden så anser jag att de timmar man lägger på egen hemlagad mat är guld värda.Synnerhet till julbordet.
Så i kväll körde jag första omgången.För första ggr stekte jag dom i braspanna i ugnen på 200 grader.
Att jag aldrig gjort det för fattar jag då inte.Så mycket enklare,man slipper massa klet på spisen och stekos,det sköter sej själv i princip förutom man vänder på dom några ggr.OCH de blev fantastiska i både utseende och smak.
När jag gör julköttbullar andvänder jag mej av en kryddmix från Santa Maria som heter swedish meatballs spicemix.Denna mix ihop med lite extra kryddpeppar,och mina egna hemliga ingredienser gör köttbullarna helt fantastiska!
Självklart blev det provsmakning ikväll,sånt bara måste man ju!